Zelf zoeken

Wilt u zelf de juiste kandidaat vinden voor uw vacature? Of wilt u informatie over kandidaten die vallen onder de banenafspraak? U kunt zelf aan de slag met twee gratis tools.

Zelf kandidaten zoeken via werk.nl

Met een account op werk.nl heeft u toegang tot meer dan 450.000 cv’s van werkzoekenden. U kunt deze cv’s bewaren en zoekopdrachten opslaan. Zoekresultaten kunt u verfijnen op bijvoorbeeld wijzigingsdatum, opleidingsniveau, werktijden en talen die de kandidaat beheerst. Ook kunt u kandidaten direct benaderen.

Door het aantrekken van de arbeidsmarkt, flexibilisering en technologische ontwikkelingen is strategische personeelsplanning steeds belangrijker.

Kandidatenverkenner banenafspraak

Heeft u werk voor iemand die onder de banenafspraak valt? Dan kunt u met de kandidatenverkenner banenafspraak anonieme profielen bekijken van mensen die vallen onder deze afspraak. U heeft daarvoor een account op werk.nl nodig. U kunt de profielen vervolgens bewaren en informatie over deze kandidaten aanvragen. Daarna kunt u via WerkgeverServicepunt Nijmegen in contact komen met kandidaten die u interessant vindt. Deze dienstverlening is kosteloos.

Wilt u meer informatie over kandidaten zoeken via werk.nl of de kandidatenverkenner?

Ontvang kosteloos 1 op 1 advies

WerkgeversServicepunt Nijmegen adviseert u graag over het gebruik van deze gratis tools. Ook brengen wij u direct in contact met kandidaten die onder de banenafspraak vallen. Toch liever de werving en selectie uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. – Jill van Zuijlen, adviseur