Werving en selectie

Bent u op zoek naar personeel? Een medewerker die direct aan de slag kan of iemand die binnen uw bedrijf komt leren en werken? Wilt u ondersteuning bij de toekomstige instroom, doorstroom en uitstroom van uw medewerkers? U kunt bij WerkgeversServicepunt UWV Rijk van Nijmegen terecht voor personeelsadvies, strategische personeelsplanning, werving en selectie en advies over subsidies en regelingen.

Heeft u een vacature?

Graag brengen wij in persoonlijk overleg uw personeelsvraag in kaart. Zo heeft u meer kans op een passende kandidaat. We zorgen voor een maatwerkoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Daarbij spelen mee: uw bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden en gewenste achtergrond van de kandidaat. We spreken af binnen hoeveel dagen u een selectie van kandidaten ontvangt en wanneer u terugkoppelt na het sollicitatiegesprek.

We adviseren en ondersteunen u graag bij inclusief ondernemen. Dit betekent dat we bij de vacaturebehandeling ook kandidaten selecteren uit het doelgroepregister.

Geschikte kandidaat gevonden?

… En heeft u vragen over de indiensttreding, inwerkperiode en contract? Als werkgever kunt u profiteren van gunstige subsidies en regelingen bij het in dienst nemen van een kandidaat met een uitkering of arbeidsbeperking. Wilt u meer weten over de (financiële) voordelen? Heeft u behoefte aan ondersteuning om de indiensttreding zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wij adviseren u graag.

Ondersteuning nodig bij uw strategische personeelsplanning?

Maak gebruik van onze kennis, regelingen en advies

Ons kandidatenbestand is groot en divers, van hooggekwalificeerde specialisten tot bijzonder talent dat staat te springen om aan de slag te gaan. Uitgangspunt is altijd: een goede match tussen u en uw toekomstig werknemer. – Anne Pet, adviseur