Coronacrisis. Waar te beginnen?

Van grote tot kleine onderneming, van horecabedrijf tot transportorganisatie: iedereen wordt getroffen door het coronavirus. Bij de één vallen harde klappen op financieel vlak, bij de ander op het gebied van personele onderbezetting door ziekte of extra drukte. Voor iedereen is de situatie onzeker. Zeker voor u als werkgever.

Coronacrisis. Waar te beginnen?

Onze adviseurs spreken dagelijks vele werkgevers over de coronacrisis en de impact die het heeft op de bedrijfsvoering. Zij hebben daardoor zicht op wat er momenteel speelt in de verschillende branches, welke vragen er gesteld worden en welke grote zorgen er leven in onze regio Rijk van Nijmegen. Ze zijn bovendien bekend met de vele initiatieven die opgestart zijn – of nog worden.

Heeft u een ‘richtingaanwijzer’ nodig in de golf van informatie die elke dag op u afkomt? Op deze pagina vindt u de contactgegevens van al onze branche-adviseurs. Of stuur een mailtje naar info@wspnijmegen.nl.

Actuele en betrouwbare informatie

Onze adviseurs bieden u graag een luisterend oor, ook delen zij tips en initiatieven uit de regio. We wijzen u daarnaast altijd op de betrouwbare en actuele informatie op de websites van de Rijksoverheid, KvK en UWV. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we snel voor u schakelen met onze collega’s van UWV.

Lees ook