Talent in de Keuken 2019-2020

Zoekt u Talent in de Keuken? Wij zoeken u!

De economie groeit, meer mensen gaan uit eten en er komen meer horecagelegenheden. Er heerst echter een groot te kort aan geschoolde koks.  Ook het Rijk van Nijmegen heeft hiermee te kampen. Talent in de Keuken is een project waarin we werkzoekenden omscholen tot basiskok niveau 2. Het project heeft vanaf 2018 al 20 gediplomeerde basiskoks opgeleverd in de regio Rijk van Nijmegen. In januari 2020 start een nieuwe groep leerlingen met de opleiding.

Wij zoeken enthousiaste horecaondernemers die willen meedoen aan het project.
Interesse? Neem snel contact op met Anne Pet, 06 – 113 152 73.

Hoe werkt Talent in de Keuken?

Een speciaal geselecteerde leerling doet gedurende twee tot vier maanden praktijkervaring bij u op in de keuken. U betaalt tijdens dit voortraject geen salaris. Na een succesvol verloop komt de leerling drie tot vier dagen per week bij u in dienst en gaat hij een dag per week naar school. Tijdens het project begeleidt een professioneel coach de kandidaat. De opleiding tot basiskok duurt maximaal 2 jaar.

Leerlingen van Talent in de Keuken zijn gemotiveerde mensen die graag een vak willen leren, flexibele mensen met doorzettingsvermogen en mensen met passie voor koken.” – Anne Pet, adviseur Horeca en Detailhandel

Ja, ik wil meer weten!

Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk. Meer weten? Bekijk onze Privacyverklaring

Handige informatie

Samenwerkingspartners

Talent in de Keuken is een project van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV WerkgeversServicepunt, ROC Nijmegen, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, coach Eli van der Pluijm en een groot aantal horecaondernemers.