Partnerschap in Ondernemen – lunchbijeenkomst op 13 december 2018

Hoeveel verschillende culturen werken er in uw organisatie? Hoe kunt u ‘nieuwkomers’ binnen uw organisatie optimaal laten deelnemen aan het arbeidsproces? Op donderdag 13 december organiseert Partnerschap in Ondernemen een netwerkbijeenkomst rond het thema: Samenwerken met ‘De Nieuwe Nederlander’. Spreker: Loubna Alsayed, projectadviseur bij SPECTRUM. 

Reserveer nu uw plaats!

Spreker: Loubna Alsayed

“Nieuwkomers en Nederlanders kijken ieder met een andere bril naar de dingen. Als we door de bril van de ander leren kijken, zullen we elkaar beter begrijpen en respecteren. Ik ontwikkel ideeën om met Nederlanders en nieuwkomers hieraan te werken en ben betrokken bij diverse projecten met inwoners, gemeenten en organisaties in Gelderland.

Voordat ik in 2015 met mijn gezin naar Nederland kwam, was ik in Syrië een pionier in de zorg voor kinderen met leerproblemen en gezinshulpverlening. Als bruggenbouwer geef ik nu adviezen, trainingen en leg ik verbindingen tussen Nederlanders en nieuwkomers, zodat samen leven mooier wordt. Mijn kennis over Deep Democracy pas ik daarbij graag toe.” Loubna Alsayed, projectadviseur SPECTRUM

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien geheel kosteloos.

Reserveer nu uw plaats voor de lunchbijeenkomst op 13 december in Museumpark Orientalis.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Via de nieuwsbrief van Partnerschap in Ondernemen blijft u bij!

Meer bijeenkomsten