Partnerschap in ondernemen

Hoe zorgt u dat uw medewerkers zich verbonden voelen?

Lunchbijeenkomst Partnerschap in Ondernemen 9 mei

Hoe trots zijn uw medewerkers op uw bedrijf en het werk dat zij doen? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers zich écht verbonden voelen met u en de organisatie, ook voor langere tijd? Wij praten u bij tijdens een nieuwe bijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen op donderdag 9 mei 2019!

Reserveer direct uw plaats

Programma

11.30 uur Inloop 
12.00 uur Start programma
12.00 uur Spreker 1: Jacco Vonhof
12.15 uur Spreker 2: Wessel van Soest 
13.00 uur Lunch en napraten

Locatie: Fletcher Hotel Restaurant Erica, Berg en Dal.

Onze sprekers

Foto door: Jeroen Poortvliet

Jacco Vonhof

Voorzitter Ondernemersorganisatie MKB-Nederland

Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen.

Als ‘gesjeesde rechtenstudent’ en met de ervaring dat ‘werken voor een baas’ niets voor hem is, kocht Jacco Vonhof bijna 25 jaar geleden een ladder en een bestelbusje en begon hij in Zwolle voor zichzelf als glazenwasser. Die eenmanszaak bouwde hij door de jaren uit tot een middelgroot schoonmaakbedrijf dat actief is in het noorden en midden van het land. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken.

Jacco is geen bestuurder, hij is ondernemer! Zo praat en zo handelt hij.

Wessel van Soest

Trainer in Trots, Vertrouwen en Verbinding

“Mensen inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen vind ik het mooiste dat er is.”

Wessel gelooft in het belang van verbinding tussen trotse en betrokken mensen, inspirerende omgevingen en ambitieuze organisaties. Hij is een verteller, verbeelder en verbinder en zet mensen en organisaties in hun kracht.

“Ik ben ervan overtuigd dat organisaties slechts kunnen excelleren als medewerkers zich kunnen en willen opstellen als trotse ambassadeurs in krachtige teams. Ik vertel u heel graag over mijn ervaringen op dit gebied.”

Werkgevers over de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen

Tot nu toe slagen jullie er prima in om interessante thema’s voor onze doelgroep te vinden, complimenten! – Franca van Kessel, directeur Stichting SOOS Nijmegen

Ik kom terug vanwege mijn goede ervaring wat betreft inhoud, sfeer, kleinschaligheid, locatie, tijdstip en de gastvrijheid! – Anita Uittenbogaart, eigenaar Relatiezaak Nijmegen

Op informele en interactieve wijze leer je nieuwe interessante mensen kennen en word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. – Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM