Ontmoet Talent

Wilt u meerdere kandidaten tegelijk ontmoeten op een efficiënte en ongedwongen wijze? Een ‘speeddate’ met werkzoekenden kan uitkomst bieden. WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen organiseert regelmatig inspirerende ontmoetingen zoals een Meet & Match, een bustour of een informatiemarkt.

Ontmoet Talent

Wij organiseren onder andere speeddates en andere matchingsbijeenkomsten op locatie en beschikken tevens over een eigen ontmoetingsruimte met goede faciliteiten aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21a in Nijmegen.

Kijkje in de Keuken – unieke horecatour (verwacht)

Horecaondernemers in Nijmegen openen op hun deuren voor een selecte groep van 12 kandidaten van UWV en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. De werkzoekenden nemen een kijkje in de keuken en in het restaurant. Er is tijd voor kennismaken en vragen over het vak. Een mooie kans voor een (her)nieuw(d)e horeca carrière en wellicht ontstaat de perfecte match. Meer weten? Neem contact op met Anne Pet.

 

Leerwerktraject Talent in de Keuken (doorlopend)

Talent in de Keuken is een leerwerkproject waarin we werkzoekenden omscholen tot basiskok niveau 2. Het project heeft vanaf 2018 al 20 gediplomeerde basiskoks opgeleverd in de regio Rijk van Nijmegen. In januari 2020 is een nieuwe groep leerlingen met de opleiding gestart. Meer weten? Neem contact op met Anne Pet.

Schakel een adviseur in

Wilt u op plezierige wijze meerdere kandidaten voor uw vacature ontmoeten tijdens een speeddate? In korte tijd kennismaken met talent op de Omscholingsmarkt? Of heeft u zelf ideeën voor een matchingsbijeenkomst? We horen het graag.
Anne Pet