Netwerkbijeenkomsten

Andere ondernemers uit de regio of uw branche ontmoeten? Ervaringen uitwisselen als het gaat om omscholing of het aannemen van kandidaten met een arbeidsbeperking? Sparren over actuele werkgeverszaken? Dat kan tijdens diverse netwerkbijeenkomsten. Denk aan een ontbijtsessie, lunchbijeenkomst of een presentatie met sprekers over een actueel onderwerp.

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien geheel kosteloos. De volgende bijeenkomst staat gepland op 13 december 2018. Ontvang uitnodigingen voor onze netwerkbijeenkomsten en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Toekomstgericht opleiden van personeel

Hoe dragen een hybride leeromgeving en een Leven Lang Ontwikkelen bij aan het succes van uw bedrijf? Op 21 juni 2018 organiseerde Partnerschap in Ondernemen een netwerkbijeenkomst rondom het toekomstgericht opleiden van personeel. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 

Privacy anno 2018: bent u al voorbereid?

Op 22 maart 2018 organiseerden we met Partnerschap in Ondernemen een netwerkbijeenkomst over het thema ‘De nieuwe Europese privacywet (AVG)‘. Deze geldt per 25 mei 2018 voor alle organisaties die met persoonsgegevens werken, zoals klant- of personeelsgegevens. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ondernemers en werkgevers uit de regio ontmoeten?

Wij ondersteunen u graag

Wilt u meer weten over onze samenwerkings- en netwerkpartners? Ondernemers uit uw branche of sector te ontmoeten? WSP Nijmegen brengt u graag in contact tijdens een klein of groot evenement. – Suzan de Boer, adviseur