Leren en werken

Heeft uw organisatie moeite om aan de juiste gekwalificeerde mensen te komen en om goed personeel te behouden? Ziet u het als een mooie kans om nieuw personeel voor uw beroepsgroep op te leiden? Investeren in kennis loont! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden als het gaat om werken en leren. WerkgeversServicepunt Nijmegen werkt om deze reden nauw samen met het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen.

Waar kan het Leerwerkloket bij ondersteunen?

  • Advies over scholingsmogelijkheden van uw personeel;
  • Aanpak van taalvaardigheidsproblemen op de werkvloer;
  • Opzetten van regionale leerwerk-arrangementen in samenwerking met onderwijs- en overheidsinstellingen, werkgevers en brancheverenigingen.

Het is ons gelukt om onder andere met hulp van WerkgeversServicepunt Nijmegen ruim 2.600 mannen en vrouwen op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. En duurzaam onze sector in te laten stromen. –  Merijn Witte, Sectorinstituut Transport en Logistiek

 

Investeren in kennis loont

De economie groeit, er zijn vacatures, er is potentieel! Maar…. er kan een mismatch zijn tussen vraag en aanbod. Het Leerwerkloket heeft net als WerkgeversServicepunt Nijmegen als doel deze mismatch aan te pakken en vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Wilt u meer informatie over Leren en werken?

Ontvang kosteloos 1 op 1 advies

Niet alle banen zijn in te vullen met passend gekwalificeerd personeel. De samenwerking tussen onderwijs, overheid en werkgevers is belangrijker dan ooit. Meer weten over leren en werken, omscholing en bijscholing? Ik ga graag met u in gesprek! – Naomi van Oijen, adviseur