Blijf op de hoogte

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan de netwerkbijeenkomsten is kosteloos.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de uitnodiging voor onze volgende lunchbijeenkomst.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Inschrijven op onze nieuwsbrief, wat kan u verwachten?

Ontvang 3x per jaar een uitnodiging voor onze bijeenkomsten.

Altijd met directe inschrijfmogelijkheid.

Praktische informatie over datum, tijdstip en locatie.

Documentatie en tips van onze sprekers.

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Via de nieuwsbrief ontvangt u 3x per jaar een uitnodiging voor onze lunch- en netwerkbijeenkomst. Deskundige sprekers praten u tijdens de bijeenkomst bij over een actueel thema op het gebied van werk. Na de bijeenkomst ontvangt u via de nieuwsbrief de presentaties met tips van onze sprekers, ook als u niet aanwezig kunt zijn.

In de nieuwsbrief vindt u een directe inschrijfmogelijkheid. Daarmee schrijft u zich snel en handig in voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Er komen gemiddeld 40 werkgevers per keer naar onze netwerkbijeenkomsten. Er is na de presentaties volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een lunch.

Deelname aan onze netwerkbijeenkomsten inclusief lunch en sprekers kost u niets en levert u veel op.

Vorige bijeenkomst: Cybercrime

Elke ondernemer hecht waarde aan zijn digitale veiligheid. Op 26 november was Cybersecurity & Cybercrime deskundige Dave Maasland onze gastspreker tijdens deze lunch- en netwerkbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen.

Cybercrime is een serieus probleem voor Nederlandse bedrijven; het komt neer op zo’n 515 miljard schade per jaar. Tijdens onze bijeenkomst werd ingegaan op de volgende vragen:
Waarom vinden cybercriminelen onze Nederlandse bedrijven zo interessant? Wat zijn de risico’s, gevaren en de tactieken van deze criminelen? Ook kwam aan bod welke beveiligingsmaatregelen u als ondernemer kunt nemen.

Werkgevers over Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan de netwerkbijeenkomsten is kosteloos.

Op informele en interactieve wijze leer je nieuwe interessante mensen kennen en word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. – Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM

Tot nu toe slagen jullie er prima in om interessante thema’s voor onze doelgroep te vinden, complimenten! – Franca van Kessel, directeur Stichting SOOS Nijmegen

Ik kom terug vanwege mijn goede ervaring wat betreft inhoud, sfeer, kleinschaligheid, locatie, tijdstip en de gastvrijheid! – Anita Uittenbogaart, eigenaar Relatiezaak Nijmegen