Informatiesessies

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Doe uw voordeel met deze informatiesessies over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid.

Samenwerken met ‘De Nieuwe Nederlander’ – 13 dec 2018

“Hoeveel verschillende culturen werken er in uw organisatie? Hoe kunt u ‘Nieuwe Nederlanders’ binnen uw organisatie optimaal laten deelnemen aan het arbeidsproces?” Partnerschap in Ondernemen organiseert een nieuwe lunch- en netwerkbijeenkomst rond dit thema. Donderdag 13 december 2018 van 11.30 tot 14.00 uur in Museumpark Orientalis. Inclusief rondleiding, sprekers en heerlijke lunch in restaurant Le Souk. Reserveer nu uw plaats!

UWV Werkgeverscongressen

Het jaarlijkse kennisevent met exclusieve informatie van UWV voor (middel)grote werkgevers in Nederland. Tijdens de congressen wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom sociale zekerheid. Denk aan het voorkomen van loonsancties,  juridische zaken omtrent ontslag en ziekte, financiële voordelen en voorzieningen, eHerkenning en eigen risico dragen. U kunt op de informatiemarkt terecht met uw vragen en/of casuïstiek. Er zijn nog geen data voor 2019 bekend. We houden u uiteraard op de hoogte!

Toekomstgericht opleiden van personeel

Hoe dragen een hybride leeromgeving en een Leven Lang Ontwikkelen bij aan het succes van uw bedrijf? Op 21 juni 2018 organiseerde Partnerschap in Ondernemen een netwerkbijeenkomst rondom het toekomstgericht opleiden van personeel. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Privacy anno 2018: bent u al voorbereid?

Op 22 maart 2018 organiseerden we vanuit Partnerschap in Ondernemen een netwerkbijeenkomst over het thema ‘De nieuwe Europese privacywet (AVG)’. Deze geldt per 25 mei 2018 voor alle organisaties die met persoonsgegevens werken, zoals klant- of personeelsgegevens. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie over aankomende evenementen?

Of heeft u een idee of suggestie voor een informatiebijeenkomst?

Wilt u op de hoogte blijven van actuele onderwerpen? Wilt u zich aanmelden voor een informatie- of netwerkbijeenkomst, of heeft u suggesties voor een evenement? Wij zijn benieuwd naar uw wensen. – Stefan Giesbers, adviseur