Informatiesessies

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Doe uw voordeel met deze informatiesessies over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid.

Sociale Verzekeringswetgeving – 17 sept (verwacht)

Deze informatiebijeenkomst over de Sociale Verzekeringswetgeving organiseren we speciaal voor werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen. Deskundigen vertellen u tijdens deze ochtendsessie alle ins en outs over de sociale verzekeringswetswetgeving. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de precieze inhoud van deze bijeenkomst. Alvast meer weten? Stuur een mailtje aan info@wspnijmegen.nl.

Partnerschap in Ondernemen – blijf op de hoogte

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien geheel kosteloos. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Schakel een adviseur in

Wilt u op de hoogte blijven van actuele onderwerpen? Wilt u zich aanmelden voor een informatie- of netwerkbijeenkomst, of heeft u suggesties voor een evenement? Wij zijn benieuwd naar uw wensen.
Stefan Giesbers