Informatiesessies

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Doe uw voordeel met deze informatiesessies over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid.

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien geheel kosteloos. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 

UWV Werkgeverscongres – 8 oktober 2019

Bijgepraat worden over arbeid en ontslag? UWV organiseert dit najaar weer diverse informatieve bijeenkomsten voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf. Intermediairs zijn ook welkom! Op 8 oktober kunt u terecht in Burgers’ Zoo in Arnhem voor het Werkgeverscongres over arbeid en ontslag. De toegang tot het werkgeverscongres is kosteloos. Meer informatie en aanmelden via de website van UWV.

Wilt u meer informatie over aankomende evenementen?

Of heeft u een idee of suggestie voor een informatiebijeenkomst?

Wilt u op de hoogte blijven van actuele onderwerpen? Wilt u zich aanmelden voor een informatie- of netwerkbijeenkomst, of heeft u suggesties voor een evenement? Wij zijn benieuwd naar uw wensen. – Stefan Giesbers, adviseur