Informatiesessies

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Doe uw voordeel met deze informatiesessies over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid.

Partnerschap in Ondernemen – 9 mei 2019

Hoe trots zijn uw medewerkers op uw bedrijf en het werk dat zij doen? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers zich écht verbonden voelen met u en de organisatie, ook voor langere tijd? Wij praten u bij tijdens een nieuwe lunch- en netwerkbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen op donderdag 9 mei. Sprekers: Jacco Vonhof, Voorzitter MKB-Nederland en Wessel van Soest, Trainer in Trots, Vertrouwen en Verbinding. Meer informatie en reserveren

 

Partnerschap in Ondernemen – nieuwsbrief

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien geheel kosteloos. De volgende bijeenkomst staat gepland op 9 mei 2019. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 

UWV Werkgeverscongressen

Het jaarlijkse kennisevent met exclusieve informatie van UWV voor (middel)grote werkgevers in Nederland. Tijdens de congressen wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom sociale zekerheid. Denk aan het voorkomen van loonsancties,  juridische zaken omtrent ontslag en ziekte, financiële voordelen en voorzieningen, eHerkenning en eigen risico dragen. U kunt op de informatiemarkt terecht met uw vragen en/of casuïstiek. Er zijn nog geen data voor 2019 bekend. We houden u uiteraard op de hoogte!

Wilt u meer informatie over aankomende evenementen?

Of heeft u een idee of suggestie voor een informatiebijeenkomst?

Wilt u op de hoogte blijven van actuele onderwerpen? Wilt u zich aanmelden voor een informatie- of netwerkbijeenkomst, of heeft u suggesties voor een evenement? Wij zijn benieuwd naar uw wensen. – Stefan Giesbers, adviseur