Horeca & Detailhandel

Advies en ondersteuning

Personeelsadvies en ondersteuning bij arbeidsmarktvragen? Onze adviseurs Horeca en Detailhandel helpen u graag op weg. U kunt denken aan vragen als:

  • Mijn medewerker is ziek, wat moet ik nu doen?
  • Kan ik gebruik maken van een subsidie als ik deze medewerker aanneem?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mensen blij zijn én blijven op hun werkplek?
  • Mijn medewerker en ik willen stoppen met de samenwerking, wat moet ik nu doen?
  • Hoeveel koks zijn er beschikbaar in onze regio?
  • Ik zoek een nieuwe medewerker, hoe pak ik dit aan?

De vraag van de werkgever is altijd leidend. Van het kastje naar de muur? Niet bij ons! – UWV WerkgeversServicepunt Nijmegen

Wanneer zijn we in uw buurt?

Onze adviseurs Horeca en Detailhandel gaan regelmatig van deur tot deur voor het beantwoorden van al uw werkgeversvragen. Heeft u ons gemist? Maak snel een afspraak.

Praktijk & Projecten

Factsheets

Factsheet Detailhandel
Klantbeleving wordt steeds belangrijker voor fysieke winkels. Dat betekent voor het winkelpersoneel dat er hogere eisen worden gesteld aan klantgericht werken. Ook hebben medewerkers betere vakkennis nodig. Daarnaast zijn digitale vaardigheden ook belangrijk, doordat winkels steeds vaker gebruikmaken van technologische toepassingen.

Factsheet Horeca, catering en verblijfsrecreatie
De komende jaren blijft de werkgelegenheid in de sector horeca, catering en verblijfsrecreatie groeien. Dat zorgt voor meer moeilijk vervulbare vacatures. Horecaondernemers proberen personeel voor zich te winnen met betere arbeidsvoorwaarden.

Ja! Ik wil een afspraak met Anne, Jeanna of Jill

Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk. Meer weten? Bekijk onze Privacyverklaring

Adviseurs Horeca en Detailhandel

Anne Pet

Telefoon 06 11 315 273

Jeanna van Beckhoven

Telefoon 06 15 460 992

Jill van Zuijlen

Telefoon 06 15 035 066