Harrie training voor ondernemers

Goede begeleiding op de werkvloer is voor alle werknemers belangrijk. Dit geldt zeker voor mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn. Daarom bieden UWV WerkgeversServicepunt en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen werkgevers de mogelijkheid een tweedaagse Harrie-training te volgen. Harrie staat voor de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. Hij of zij biedt directe begeleiding op de werkvloer. De Harrie training is officieel door UWV erkend als voorwaarde voor interne jobcoaching.

Harrie training op 18 juni en 4 juli 2019

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de tweedaagse training op 18 juni en 4 juli 2019 van 10.00 tot 16.30 uur op onze locatie in Nijmegen. Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar UWV WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen info@wspnijmegen.nl, of neem contact op met Mariska de Wit: 06 – 15 947 572.

Waarom een Harrie training?

Verbeter de begeleiding van werknemers met een arbeidsbeperking – Mariska de Wit, adviseur UWV WerkgeversServicepunt Nijmegen

Heeft u een medewerker met een arbeidsbeperking, of wilt u iemand met een arbeidsbeperking aannemen? Iemand die soms extra ondersteuning nodig heeft, omdat hij of zij slecht ziet, hoort, loopt of prikkels niet makkelijk filtert? Deze medewerkers werken vaak niet langdurig bij een werkgever, omdat directe begeleiding ontbreekt. Begeleiding die zich kenmerkt door: Hulpvaardig, Alert, Rustig, Realistisch, Instruerend en Eerlijk. Wij noemen deze waardevolle collega’s ook wel Harrie’s!

Wanneer je iemand met een arbeidsbeperking als Harrie ondersteunt, dan vergroot dit de kans aanzienlijk om succesvol te participeren op de werkvloer.

Wat is de Harrie training?

De Harrie Helpt training is een tweedaagse training van CNV-Jongeren waarin de deelnemers worden opgeleid tot Harrie. Deze training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. In deze training krijgen de deelnemers informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

De training wordt aangeboden voor minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers. Dit blijkt een ideale groepsgrootte om kwaliteit te kunnen leveren tijdens de training. De Harrie training is officieel door UWV erkend als voorwaarde voor interne jobcoaching.

Vragen of opmerkingen?

Onze adviseur Mariska de Wit beantwoordt graag uw vragen over de Harrie Helpt training.
Stuur uw vraag naar info@wspnijmegen.nl
Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 15 947 572.