Harrie Helpt trainingen

Wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een naaste collega, wordt de kans om succesvol te participeren op de werkvloer aanzienlijk verhoogd. Om deze reden bieden WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt de tweedaagse ‘Harrie Helpt training’ aan. Wilt u deelnemen in 2020? Neem contact op met Mariska de Wit via mariska.dewit@uwv.nl of 06 15 947 572. 

Wat doet een ‘Harrie’?

Harrie is  de ideale collega-werknemer van iemand met een arbeidsbeperking die de directe begeleiding biedt. Harrie ziet zijn collega met een arbeidsbeperking het meest en is een expert op het gebied van de werkinhoud. Harrie is er voor de dagelijkse werkbegeleiding: hij is dus geen hulpverlener of jobcoach! Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een arbeidsbeperking: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk. Op de website Ik ben Harrie vindt u meer informatie.

Ondersteun een collega met een arbeidsbeperking

Heeft u behoefte aan deskundigheidsbevordering? Wilt u graag ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Meld u dan aan voor de Harrie Helpt training.

Onderwerpen training

  • De kracht van supported employment
  • Kennis over de doelgroep, wetgeving en vangnet
  • Werk organiseren en verwachtingen managen
  • Interactieve opdrachten en intervisie rondom begeleiden, coachen en motiveren
  • Communicatie en feedback

Aanmelden

Heeft u interesse in de 2-daagse ‘Harrie Helpt training’?
Stuur dan een email aan Mariska de Wit via mariska.dewit@uwv.nl of bel 06 15 947 572.

Deelname aan deze training is kosteloos voor werkgevers in de regio Rijk van Nijmegen.

Trainingslocatie

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
Boekweitweg 4
6534 AC Nijmegen