Categorie: Alle berichten

Afstudeeronderzoek ‘gap’ arbeidsmarkt

Er is een grote discrepantie tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Twee studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) onderzoeken het…

Nieuwe Harrie Helpt trainingen

Wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een naaste collega, wordt de kans om succesvol te participeren op de…

Nijmegen is 19 koks rijker

Een eerste groep van 19 deelnemers van het Nijmeegse project Talent in de Keuken ontving op woensdag 28 augustus hun diploma Kok…

26 september: Werkgeversbijeenkomst Sociale Verzekeringswetgeving

De Sociale Verzekeringswetgeving verandert continu. Weet u nog hoe het zit en wat er van u als werkgever verwacht wordt? Laat u bijpraten…

Zoekt u Talent in de Keuken? Wij zoeken u!

Er is een groot tekort aan koks in de horeca. Wij zoeken enthousiaste horecaondernemers die willen meedoen aan het koksproject Talent in de Keuken; een…

Cursus Employer branding

Weet u als werkgever wie u bent en – misschien nog wel belangrijker – hoe u gezien wordt? Op een oververhitte arbeidsmarkt…

Werkgevers geven 8,7 aan WerkgeversServicepunt

In de periode van eind maart tot en met eind juni 2019 is opnieuw een groot aantal werkgevers per e-mail benaderd om…

Tijdelijke subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’

Heeft u werknemers van 45 jaar of ouder in dienst? Bekijk dan de tijdelijke subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’. Iedere werknemer van 45-plus…

Nieuwe lichting ambachtelijk ondernemers via Ambachtsacademie

In Nederland is grote behoefte aan ambachtelijke specialisten, van lijstenmaker tot glazenier. De Ambachtsacademie leidt werkloze 40-plussers op tot ambachtelijk ondernemer. De gesubsidieerde voltijds opleiding van 1,5…

Werkgeverscongres Burgers’ Zoo 8 oktober 2019

Bijgepraat worden over arbeid en ontslag? UWV organiseert dit najaar weer diverse informatieve bijeenkomsten voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf. Intermediairs…