Arbeidsmarktinformatie

De veranderingen op het gebied van werk volgen zich in een razend tempo op. Wilt u weten waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Bij WerkgeversServicepunt Nijmegen bent u aan het juiste adres.

Informatiesessies & netwerken

Deskundige sprekers praten u bij over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk. Doe uw voordeel met onze informatiesessies over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid. Wilt u meer weten over de informatie- en netwerkbijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen in Nijmegen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Team adviseurs

Onze adviseurs vertegenwoordigen de branches Zorg en Welzijn, Techniek, ICT, Horeca en Detailhandel en Zakelijke Dienstverlening. Dat praat wel zo makkelijk. Zij vormen ook de ‘toegangspoort’ voor werkgevers naar UWV, dat scheelt u een hoop gedoe. Neem snel contact op met uw branche-specialist van UWV WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen.

 

Handige UWV publicaties en rapporten

Wat zijn uw kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt?

Ontvang kosteloos 1 op 1 advies

Hoe gaat u als ondernemer om met veranderingen binnen de sector? Wat heeft u nodig om klantgericht te kunnen blijven in een veranderende omgeving? Ik ga graag met u in gesprek. – Jill van Zuijlen, adviseur